Concert au MUME

Bonjour  à toutes et à tous
Nous avons le plaisir de vous inviter au concert  de VerdCel avec Ruso Sala et la collabarotion de Joanjo Bosk qui se déroulera le jeudi 22 février à 21 h au MUME.
Dans le cadre de la commémoration annuelle des " Chemins de  la Retirada 2018 " organisée par l'Association FFREEE d'Argelès, en collaration avec  le MUME qui présente le spectacle de VerdCel " Justice pour ceux qui sont dans le fond des fossés", concert qui rend hommage aux victimes du terrorisme infligé par le franquisme pendant la guerre civile et tout le long de la dictature franquiste.
Equipe FFREEE
 
Benvolgudes/benvolguts,
Ens plau de convidar-vos al concert de VerdCel, amb Rusó Sala i la col·laboració de Joanjo Bosk, que tindrà lloc al MUME el dijous, 22 de febrer, a les 21h
 En el marc de la commemoració anual dels ““Camins de la Retirada 2018”, que organitza l’Associació FFREEE d’Argelers, el MUME col·labora amb la presentació de l’espectacle de VerdCel
“Sota les cunetes. Justícia!”, concert coral d’homenatge a les víctimes del terror infligit pel franquisme durant la Guerra Civil i la llarga dictadura.
“Sota les cunetes. Justícia!” són les cançons de la nostra vida, les cançons de la Nova Cançó interpretades de nou per veus joves. Cançons que mostren l’alè de vida i el batec tossut sota la dictadura, títols amb un gran poder evocador com a banda sonora de la lluita antifranquista i que, ara, són convertides en un clam alt i clar contra la impunitat pels crims comesos. Els referents són Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Serrat, Ribalta, Isaac, Giné, d’Efak, Rebull i Muntaner.